Pojdi na vsebino Plečnikova cvetličarna
Žalna floristka s cvetjem v roki.

Žalni program

V težkih trenutkih žalosti brez cvetja, nagrobnih sveč in pravih, toplih besed ne gre. Pokažejo naše spoštovanje do tistega, ki odhaja, ter gotovost, da bo ta oseba ostala v naših spominih.

V žalostnih trenutkih želimo ponuditi kar se da pester izbor in kakovostno izdelavo nagrobnih aranžmajev, žarnih vencev, vencevikeban in ostalih izdelkov za slovo od pokojnega. Svetujemo vam, katero cvetje je najbolj primerno. Cene žalnih vencev in ikeban so odvisne od obodne velikosti, vrste in količine cvetja. Cena posameznega cveta je odvisna od letnega časa.

Nudimo vam tudi pestro in kakovostno izbiro nagrobnih sveč in aranžmajev s svečami, žalne trakove različnih dimenzij, primerne za žalne aranžmaje in vence, žalne vizitke in nagrobne dekoracije. Žalne izdelke dostavljamo brezplačno v mrliške vežice na območju MOL.

Za različne priložnosti, kot so obletnica smrti, rojstni dan pokojnika in podobno, smo pripravili tudi nagrobne aranžmaje, s katerimi se lahko kadarkoli ponovno poklonimo pokojniku v spomin.

Svoj specifičen slog žalne floristke oziroma žalnega cvetja, dekoracije in nagrobnih aranžmajev smo oblikovali skozi desetletja in smo po njem zelo razpoznavni.

 

Čeprav danes občutimo bolečino, se spomnimo lepih in srečnih trenutkov, ki smo jih imeli čast okusiti. Bolečina in žalost se bosta najlažje zacelila, če se jih dotaknemo s sočutjem. (Buddha)