Pojdi na vsebino Plečnikova cvetličarna
Poročni šopek z orhidejami.
Poročni šopek z vijoličnimi orhidejami.
Poročni šopek z belimi orhidejami.
Poročni šopek z belimi in rdečimi vrtnicami.
Poročni šopek z rdečimi vrtnicami.
Poročni aranžma na avtu roza - vijolične barve.
Poročni aranžma na avtu bele barve.

Poročni šopki in poročna dekoracija

Cvetje je že od nekdaj sestavni del poroke in poročnega slavja. Nevestin poročni šopek je veliko več, kot samo modni dodatek. Izbrane barve, oblika in stil poročnega šopka odražajo življenjski slog neveste in ženina. Cvetličarji iz Plečnikove cvetličarne izdelke iz cvetja prilagodijo nevestini obleki in vsem ostalim podrobnostim, ki zaznamujejo nepozaben poročni dan. Vsak poročni šopek je unikaten, pogosto pa je šopek tudi osrednji element poroke in rdeča nit, ki se navezuje na vse ostale izdelke iz cvetja.

Poleg poročnega šopka za vas ustvarimo tudi popolno poročno dekoracijo. Tudi naprsni šopki morajo biti sestavljeni iz enakega cvetja in dodatkov, kot jih najdemo v poročnem šopku. Cvetje ponavadi krasi poročne mize in okolico v izbrani gostilni, restavraciji ali v poročnem šotoru.

Cene naših storitev so odvisne od izbora cvetja in želja vas, naših cenjenih strank. Tako lahko poročne šopke dobite že od 50 € dalje, naprsne šopke od 5 € dalje, dekoracijo avta pa za vas uredimo od 60 € dalje.

 

Skrivnost je v usklajenosti in drobnih detajlih, ki vaš poročni dan naredijo čaroben in nepozaben.

 

 

Salon z občutkom za poročno modo.

Poročni salon White Couture je butični salon v Ljubljani, kjer vse bodoče neveste čaka čudovita izbira poročnih oblek vseh vrst in velikosti za najem ali nakup, poročni čevlji, nakit, vabila in mnogo več.

http://www.whitecouture.si/