Pojdi na vsebino

Plečnikova cvetličarna

Beli plamen – dar ob slovesu

Prvi v Sloveniji uvajamo sodoben produkt  BELI PLAMEN, ki omogoča, da sočutje izrazite na enostaven in vsem prijazen način, brez obremenitve okolja.

Namesto sveč ali cvetja ob pogrebu izberite prispevek za trajno urejen grob in dober namen.

BELI PLAMEN - dar ob slovesu - je žalna vizitka z vrednostnim bonom za cvetje, sveče, zasaditev groba in trajno urejenost še dolgo po pogrebu. Žalna vizitka bo z lepo mislijo in vašim podpisom še dolgo v oporo svojcem ob boleči izgubi. Z vrednostnim bonom pa boste svojcem omogočili, da uredijo grob takrat in tako, kot jim bo najbolj ustrezalo.

 

Žalno vizitko z vrednostnim bonom lahko kupite v Plečnikovi cvetličarni in jo sami izročite svojcem. Lahko pa se ob nakupu dogovorite tudi za drugačen način dostave.
V kolikor žalno vizitko z vrednostnim bonom kupite preko spletnega mesta Beli plamen, jo bodo svojci prejeli s priporočeno pošiljko nekaj dni po pogrebu.

Dar ob slovesu BELI PLAMEN je v vsakem primeru tudi dobrodelno dejanje, saj je 1 € od vsakega paketa namenjen zavodu Ljubhospic za paliativno oskrbo.

Paketi BELI PLAMEN – dar ob slovesu – so na voljo v naši Plečnikovi cvetličarni in na spletni strani www.beliplamen.si.

Informacije za skupinske darove sodelavcev, sosedov, prijateljev … so na voljo v Plečnikovi cvetličarni in po telefonu 01/420 17 40.