Pojdi na vsebino Plečnikova cvetličarna

Kaj izbrani šopek pove o vas?

V cvetličarni naš pogled ponavadi pritegne prav določena vrsta in barva cvetja. Preverite, kaj o vaši osebnosti in načinu razmišljanja pove izbrani cvetlični šopek.

Različne cvetlice za šopek.

Ljudje imamo različne predstave o tem, kakšno rezano cvetje je najlepše. Nekatere pritegnejo šopki s klasičnimi rdečimi vrtnicami, druge bolj prepričajo prefinjene orhideje, svoje privržence pa imajo vsekakor tudi ljubitelji cvetličnih aranžmajev s tulipani, sončnicami in drugimi rožami iz bogate ponudbe Plečnikove cvetličarne.

 

Pri izbiri cvetja vsekakor upoštevamo njegovo namembnost. Ko izbiramo poročni šopek, imamo druge prioritete kot v primerih, ko iščemo šopek rož za rojstni dan ali kakšno drugo obeležje. Kakšen šopek pa bi izbrali, če ne bi imeli omejitev?

Izberite najlepši šopek in preverite, kaj to pove o vaši osebnosti

Na spodnji fotografiji izberite tisti šopek cvetja, ki se vam zdi najlepši in spodaj preverite, kaj to pove o vas. Če vam je kateri od šopkov posebej všeč, pa ne pozabite: naročite si ga lahko tudi v Plečnikovi cvetličarni na spletu in cvetje vam dostavimo kar na dom!

 

šopki rezanega cvetja

Izbrali ste: Šopek z rdečimi vrtnicami

šopek rdečih vrtnic

Rdeče vrtnice simbolizirajo strast in lepoto, takšne šopke pa si izberejo predvsem tisti, ki stavijo na tradicijo in brezčasen slog. Ljudje, ki prisegajo na vrtnice, gojijo dolgotrajne odnose, so srčni in polni empatije, zaznamuje pa jih tudi zavezanost k družini.

Naročite šopek vrtnic v naši spletni trgovini.

Izbrali ste: Šopek z orhidejami

šopek z rožnatimi orhidejami

Obstaja nešteto barvnih različic orhidej, v vsakem primeru pa so ljubitelji te vrste rož največkrat prefinjeni in uglajeni, celo nekoliko skrivnostni. Nikoli niso tisti, ki bi zbujali pozornost z glasnim govorjenjem ali vpadljivimi oblačili, kljub vsemu pa so karizmatični in spoštovani v družbi. Orhideje sicer simbolizirajo eksotično lepoto, uglajenost in zrelost.

Naročite šopek rož z orhidejami v naši spletni trgovini.

Izbrali ste: Šopek s sončnicami

šopek s sončnicami

Sončnice se ves čas obračajo k soncu, zato ponazarjajo občudovanje in predanost, obenem pa tudi dolgo, zdravo in zadovoljno življenje. Kdor ima rad sončnice, je najbrž bolj družabne narave, obožuje spoznavanje novih ljudi in je rad v središču pozornosti.

Naročite šopek rož s sončnicami v naši spletni trgovini.

Izbrali ste: Šopek z marjeticami

Šopek z belimi vrtnicami in marjeticami

Najbrž ni rože, ki bi delovala bolj prijazno, preprosto in nedolžno kot marjetica. Ta vrsta cvetja simbolizira upanje in optimizem. Če bi izmed vseh cvetličnih aranžmajev izbrali takšnega, ki ga med drugim krasijo marjetice, ste morda nostalgik, ki ima lepe spomine na brezskrbni čas otroštva, obenem pa večni optimist s kreativno žilico na vseh področjih življenja.

Naročite šopek z marjeticami v naši spletni trgovini.

Izbrali ste: šopek s tulipani

šopek oranžnih tulipanov

Šopek tulipanov je posebno priljubljena pozornost v spomladanskih mesecih, ki simbolizira ljubezen v vseh oblikah. Navdušenci nad tulipani so najverjetneje razumski, praktični ljudje z izjemnim smislom za humor. Najbolje se počutijo v naravi in na potovanjih.

Naročite šopek tulipanov v naši spletni trgovini.